O meni

O meni

Svojim rođenjem (30.5.1974.) izabran sam u ovom životu da budem pomoć kao kanal iscjeljujuće kozmičke energije Stvoritelja, kao i Bruno Groening (30.05.1906-26.1.1959) u prošlom stoljeću. Povezani smo i dolazimo iz iste duhovne obitelji (monada).  

U svom radu kao medij i kanal (energija je svuda prisutna), istom učinkovitošću pomažem direktnim radom ili na daljinu, bez obzira na udaljenost. U proteklih nekoliko godina uspješno sam pomogao klijentima kod raznih disbalansa u tijelu u vidu bolesti fizičkog tijela i psihičkih trauma, posebno istaknuto invaliditeta tumora i terminalnog oblika karcinoma – metastaza, koje su potvrđene medicinskom dokumentacijom alopatske medicine.

Davor Višković

30.05.1974

Bruno Groening

30.05.1906-26.1.1959

Svjedočanstva zadovoljnih ljudi

Imam 70 godina te sam dobio dijagnozu doktora u bolnici covid + sepsa + nepoznata bakterija te sam pri tome završio na respiratoru. Doktori su kompletno dignuli ruke od mene uz objašnjenje kako mi ne mogu pomoći jer antibiotici ne djeluju. Srećom upoznao sam Davora te nakon njegovih svakodnevnih tretmana sam nakon 20 dana pušten iz bolnice, te sam bio na kućnoj njezi. Svaka preporuka.
IVAN ZDUNIĆ 70 godina, V. Gorica
Davor je jedna topla i divna osoba. U teškom periodu mi je stvarno puno značio i njegovi tretmani su mi pomogli da se psihički i fizički bolje osjećam. Već nakon prvog tretmana sam osjećala neusporedivu razliku. Preporučila bi svakome tko se bori s nekom vrstom tereta ( fizičke ili duhovne naravi )! Puno pozdrava.
IVONA BROZNIĆ 23 godine, Rijeka
Moja situacija je bila sljedeća, mami je prije par godina dijagnosticiran rak želuca koji je ubrzo nakon toga odstranjen kompletno operacijom. Nakon toga je uslijedilo par ciklusa kemoterapije i par godina nalazi su bili uredni. Nakon toga markeri opet rastu i CT-om je utvrđeno da se javila metastaza na trtičnoj kosti. Radi još jednu kemoterapiju nakon koje gubi snagu i jako je loše. Tada smo upoznali Davora koji joj je odredio 10 tretmana bioenergijom. Nakon toga snaga se vraća a na sljedećem CT-u nalazi pokazuju da je skelet čist, odnosno da se metastaze više ne vide. Meni je također svojim tretmanima puno pomogao psihološki. Zato za Davora samo riječi hvale, sve najbolje. Njegovu volju i želju da ti pomogne uvijek ću cijeniti i zauvijek biti zahvalna.
JADRANKA VELKOVSKI 42 godine, Rijeka
Nakon godine dana odlazaka kod raznih urologa, primarijusa i ostalih specijalista bila sam očajna i zabrinuta hoću li naći rješenje za konstantnu krv u urinu i ponavljajuće urinarne infekcije. Sedam različitih antibiotika nije bilo dovoljno i moja situacija se nije pomaknula s mjesta. Igrom slučaja, ili sudbine, upoznala sam Davora koji je bio jedini koji mi je odmah rekao da krvarenje ne dolazi iz mjehura već nadbubrežne žlijezde. Ne samo da je svojim terapijama uspješno zaustavio krvarenje nekoliko puta do trenutak kad se više nije uopće javljalo, već je drugim nesebičnim djelima puno puta zaslužio moje povjerenje i duboku zahvalnost. Moj sin je na kraju školske godine imao ispite i dobio visoku temperaturu od 39,2. Davor je isti dan našao vremena za tretman i već sljedeći dan temperature nije bilo, što je uvelike pomoglo uspješnom završetku školske godine. Pomogao je mojim bližnjima, članovima obitelji i prijateljima. Uvijek je tu kad ga trebam. Moje iskustvo s Davorom je takvo da je on čovjek od riječi. Kad god je nešto rekao da će učiniti, mogla sam se s povjerenjem osloniti da će to biti tako. Ima veliko srce i iskrenu želju da pomogne ljudima. Ima divan dar i znanje koje stalno unapređuje. Hvala ti na svemu Davore, i sa svakom zahvalnošću se radujem svakoj daljnjoj suradnji.
ANA JUKIĆ 42 godine, V. Gorica
Davor mi je puno pomogao sa svojim tretmanima da mi tijelo vrati u balans i puno je pomogao mome stricu sa svojim tretmanima. Hvala ti Davore.
MARINA MALINA ZDUNIĆ 47 godina , V. Gorica
Prije tretmana osjećala sam se fizički i emotivno dosta loše. Poslije tretmana osjećala sam neko olakšanje, imala puno energije, sve obaveze obavljale su se s lakoćom. Nekako sami kontakt mi donosi mir i unutarnju snagu. Nakon trovanja mačke i psa tražila sam pomoć Davora, naime pojeli su mamce za štakore. Dva dana su bili mirni malaksali, nakon svakog tretmana sve bolje i bolje, živnuli i evo još su tu zahvaljujući Davoru.
MARTINA POSAVEC 34 godine, Hrvatsko Zagorje
Tijekom konzultacija u vezi tretmana, stekla sam povjerenje u Davora zbog očiglednog znanja i iskustva, te se pokazalo i da je stručan u dijagnosticiranju i zacjeljivanju fizičkog i energetskog tijela. Strpljenjem, povjerenjem i određenom disciplinom, nakon preporučenog broja tretmana, uvelike smo poboljšali moje zdravstveno stanje.
IVA MORENA 49 godina, Rijeka
Želim reći kako sam se osjećala nepovjerljivo ali sam bila znatiželjna, nakon tretmana osjetila sam opuštenost. Bez stresa i napetosti te sam stekla povjerenje. Preporuka svim dobronamjernim ljudima.
DORIS FRANKOVIĆ 52 godine, Opatija
Živim u blizini mjesta Koromačno u Istri. Davor mi je radiestezijom utvrdio da bi trebalo zaštiti svoju kuću zbog štetnog geopatogenog zračenja ispod zemlje i štetnog zračenja koje proizvodi tvornica u blizini. Nakon što sam dobila 6 kristala od Davora, puno bolje spavam, a nakon tretmana bioenergijom se općenito i bolje osjećam.
SANJA MILEVOJ 33 godine, Viškovići ( Istra )
Jedno jako i pozitivno novo iskustvo. Imala sam problema s crnom magijom u užem krugu svoje obitelji. Kad mi je Davor rekao da mi može pomoći bila sam uzbuđena i preplavljena različitim osjećajima. Na početku tretmana bila sam jako nervozna, ali ubrzo sam se opustila i utonula u neki svoj svijet. Poslije toga sam osjećala takav mir i olakšanje, kao da me ponovno uzemljio a u istom trenutku kao da bi mogla poletjeti. Jako lijep osjećaj.
ANITA KATALINIĆ 32 godine, Senj
Prije tretmana kod Davora Viškovića osjećala sam se kao da sam bez energije, razdražljivo, rastreseno. Nakon 5 tretmana osjećam se puno bolje, s više samopouzdanja, energije. Kao da mi se sve „posložilo“ u glavi. Sada sam mirnija i život mi je puno kvalitetniji.
MIRJANA SUBOTIĆ DABETIĆ 47 godina, Zagreb
Dobar dan dobri ljudi. Eto morao sam da podijelim s vama moje iskustvo di mi je gospodin Višković pomogao u mome problemu koje me mučio više od 20 godina. Inače sam kuhar i puno fizički radim. Jednom Prilikom mi se ukliještila leđa i to me kronično mučilo sve dok nisam nakon samo dva tretmana uvidio znatno poboljšanje. Ovom prilikom bi preporučio svakome da barem proba riješiti svoj problem jer smatram da vrijedi toga. Hvala vam još jednom na pomoći.
NIKOLA DRAGIĆ 45 godina Rijeka
Iskreno i od srca mogu reći da je meni i mojoj tadašnjoj zaručnici, a sada i supruzi Davor puno pomogao. Meni savjetima, a i tretmanima jer sam bio zbog životne situacije psihički rastrojen i doslovno pred psihičkim slomom. A zaručnica je zbog svoje bolesti bila hospitalizirana i od prevelikih terapija izgubila je vjeru u sebe, a i u mene. Bili smo doslovno zbog loših energija pred prekidom, ali nakon Davorovih tretmana usmjerenih ka mojoj ženi, sve se vratilo u normalu i ona me kontaktirala te pitala jel joj opraštam. Jasno da sam joj oprostio, ali i prije mjesec dana odveo u matični ured te učinio svojom ženom. Eto, uglavnom drago mi je da sam Davora sreo i da mi je pomogao u doslovno bezizlaznoj situaciji.
STANISLAV PLETIKAPIĆ 33 godine, Slavonski Brod
Ništa nije slučajno. Tako ni moj susret s Davorom. Dogodio se u vrijeme kada mi je njegova pomoć bila potrebna. Mom sinu je smisao zivota bio gledanje u plafon pod motom stay high forewer .Javila sam se Davoru koji me malo iznenadio izrekom da za jednog mladog covjeka ima 5 zablokiranih cakri. Nakon njegovih tretmana vidjela se odmah promjena ( cak sam sina promatrala dok mu je Davor radio tretmane, osjetio se neki mir i spokoj ). Sada je moj sin skroz drugi covijek , smisao zivota mu je postao ZIVOT. Radi toga sam jako zahvalna.
SANDRA BELAK, 50 godina Berlin
Zadnje četiri godine izuzetno sam se borila sa svim nuspojavama koje nosi bolest s tisuću lica (MS) i kad sam čvrsto odlučila kako ću dati sve od sebe, unatoč stalnoj lijecnickoj terapiji, i početi intenzivno raditi na sebi u mentalnom suzbijanju bolesti i uklanjanju njezinih nuspojava koje su mi uvelike otežavale svakodnevni život i rad, upoznala sam Davora koji mi je rekao da u mom slučaju (iz vise konkretnih razloga) moju bolest ne može izliječiti, ali može zaustaviti njen progres, ublažiti nuspojave i vratiti mi snagu. Da. Tako se i dogodilo. Odmah nakon prvog tretmana osjetila sam veliku pozitivnu promjenu u radu mjehura, a nakon odrađenih četiri tretmana osjećala sam se puno bolje, mirnije, opustenije. Nakon odrađenog osmog tretmana popravio mi se hod i balans tijela, smanjili su se bolovi u mišićima i tijelu uopće. Osjećala sam opći mir u sebi. Premda poštujem i cijenim medicinsku znanost izuzetno sam zahvalna Davoru na požrtvovnom radu, trudu i pomoći te što mi je kroz vlastiti primjer pokazao i dokazao da medicina nije svemoguća. Iskrene preporuke.
ANA MEŠTROVIĆ 52 godine , Zagreb